Интернет фотографска агенция BG | EN   
Начало Събития Личности Рубрики Видео Регистрация Търсене Kонтакти GDPR
Събития

Бизнес справочникът Golden Pages връчи първите си награди
Управителят на Golden Pages за България Ник Сондърс връчи първите награди за 2008 г. Това стана вчера на коктейл в ресторант "Гурме клуб Класик" по случай второто издание на известния справочник. Golden Pages се издава и обновява всяка година и успя да се наложи като основния бизнес справочник за софиянци. Той се разпространява безплатно по уникален начин – куриери лично носят справочника до вратите на домакинствата и фирмите. Първата награда за „Рекламодател в най-много класификации” получи Родригес, мениджър Mr. Fix. Победителят е публикувал реклама в 14 класификации. Втората награда за ”Община в София с най-много вписани в Golden Pages фирми” получи Стела Благоева, зам.-кмет на община Средец. Третата награда е достойна за рекордите на Гинес. Със сигурност екипът на Golden Pages ще провери рекордите и ще направи своята заявка. Наградата е за „Най-масово отпечатан исторически материал за София”. Този материал за София е отпечатан в тираж от 350 000 – във всеки един екземпляр от второто издание на бизнес справочника Golden Pages за София и региона. Наградата получи заместник-директорът на Националния исторически музей доц. Цветана Кьосева. Наградата за „Класификация с най-значим ръст на рекламите в Golden Pages – София 2008” получи Асоциацията на Банките в България. А наградата за бранша „Строителство и недвижими имоти” – браншът с най-много вписани фирми и с най-голям брой реклами, бе дадена на главния архитект на София Петър Диков.
18.06.2008
Share
Коктейл за второто издание на Golden Pages
18.06.2008
тегло: 440 KB
размери: 1535X2000 px
автор: Спиридон Антов
Г-н Родригес, мениджър Mr. Fix (вдясно) получава от управителя на Golden Pages за България Ник Сондърс първа награда за „Рекламодател в най-много класификации”
Коктейл за второто издание на Golden Pages
18.06.2008
тегло: 426 KB
размери: 1541X2000 px
автор: Спиридон Антов
Стела Благоева, заместник-кмет на община Средец получава от управителя на Golden Pages за България Ник Сондърс втора награда за ”Община в София с най-много вписани в Golden Pages фирми”
Коктейл за второто издание на Golden Pages
18.06.2008
тегло: 428 KB
размери: 1535X2000 px
автор: Спиридон Антов
Заместник-директорът на Националния исторически музей доц. Цветана Кьосева получава от управителя на Golden Pages за България Ник Сондърс трета награда за „Най-масово отпечатан исторически материал за София”
Коктейл за второто издание на Golden Pages
18.06.2008
тегло: 447 KB
размери: 1302X2000 px
автор: Спиридон Антов
Управителят на Golden Pages за България Ник Сондърс (вляво) с носителите на първите три награди

Политика за защита на личните данни
© 2000 - 2024 BulFoto | Дизайн от Creato.biz | Хостинг и домейни от Cbox.biz