Бизнес справочникът Golden Pages връчи първите си награди
Коктейл за второто издание на Golden Pages

Вие се намирате в сайта на Интернет фотографска агенция "БулФото" www.bulfoto.com
     Съдържанието на сайта е защитено от Закона за авторското право. Всяко публикуване, размножаване и продажба на фотоси от този Интернет сайт без знанието и разрешението на фотографска агенция БулФото е забранено и представлява закононарушение.
затвори

потребителско име:      парола:     
Регистрирай ме   

Управителят на Golden Pages за България Ник Сондърс връчи първите награди за 2008 г. Това стана вчера на коктейл в ресторант "Гурме клуб Класик" по случай второто издание на известния справочник. Golden Pages се издава и обновява всяка година и успя да се наложи като основния бизнес справочник за софиянци. Той се разпространява безплатно по уникален начин – куриери лично носят справочника до вратите на домакинствата и фирмите. Първата награда за „Рекламодател в най-много класификации” получи Родригес, мениджър Mr. Fix. Победителят е публикувал реклама в 14 класификации. Втората награда за ”Община в София с най-много вписани в Golden Pages фирми” получи Стела Благоева, зам.-кмет на община Средец. Третата награда е достойна за рекордите на Гинес. Със сигурност екипът на Golden Pages ще провери рекордите и ще направи своята заявка. Наградата е за „Най-масово отпечатан исторически материал за София”. Този материал за София е отпечатан в тираж от 350 000 – във всеки един екземпляр от второто издание на бизнес справочника Golden Pages за София и региона. Наградата получи заместник-директорът на Националния исторически музей доц. Цветана Кьосева. Наградата за „Класификация с най-значим ръст на рекламите в Golden Pages – София 2008” получи Асоциацията на Банките в България. А наградата за бранша „Строителство и недвижими имоти” – браншът с най-много вписани фирми и с най-голям брой реклами, бе дадена на главния архитект на София Петър Диков.
Заместник-директорът на Националния исторически музей доц. Цветана Кьосева получава от управителя на Golden Pages за България Ник Сондърс трета награда за „Най-масово отпечатан исторически материал за София”
Golden Pages,коктейл,награди,софия,бизнес,справочник,доц. цветана кьосева,национален исторически музей