Интернет фотографска агенция BG | EN   
Начало Събития Личности Рубрики Видео Регистрация Търсене Kонтакти GDPR
Събития

Промоция на новия клип на Кали на песента "Фалшива"
Става дума за най-новият клип на певицата към сингъла „Фалшива”. Клуб „Камей” приюти многобройните гости вчера в дъждовната привечер.  Изисканото парти уважиха Йорданка Христова, Тони Димитрова, Наско от „БТР”, Каролина Гочева от Македония, манекенката Теди Велинова, както и финалистите от „Пей с мен”. Сред публиката бяха синът и майката на певицата. В представянето си тя не пропусна да спомене, че именно заради своя син, Георги тя много внимава какво прави, защото иска някой ден той да се гордее с нея. Неговото име на глаголица тя е татуирала от вътрешната страна на ръката си, защото смята, че старата азбука е много по-красива от всички други.

Кали призна, че това е вторият клип, който прави на песента „Фалшива”. Първият изобщо не вижда бял свят. Причината – получил се един красив имиджов клип, който обаче не разказвал историята и не спомагал за нейното усещане. Поради натоварената програма на Кали снимали клипа за един ден във възрожденското село Петровене.

След представянето на клипа някои от певците поздравиха Кали с любими песни. Тони Димитрова изпя „Шепа пепел, две сълзи”. Любо я поздрави с невероятно изпълнение на песента „Wonderful life”. Наско и дуетната му половинка Ива изпълниха част от песента „Карузо”. През по-голямата част от времето обаче, вокалистът на Б.Т.Р. оживено разговаряше с бившата си приятелка и майка на дъщеря му – скандално известаната Силвия Стойчева. Дело на гримьорката е визията на певицата в клипа.

Екстравагантната Сесил също уважи промоцията. Появи се в прозрачно бюстие, гарнирано с аксесоари в черно и златно. На тоалета силно контрастираха шарените гривни, измъкнати като че ли от някоя ромска посестрима.
23.04.2008
Share
София - Кали събра приятели и колеги на промоция на нов клип
23.04.2008
тегло: 506 KB
размери: 2200X1310 px
автор: Миро Златев
Йорданка Христова и Сесил
София - Кали събра приятели и колеги на промоция на нов клип
23.04.2008
тегло: 509 KB
размери: 1463X2200 px
автор: Миро Златев
Финалистите от "Пей с мен" на промоцията на новия клип на Кали

Политика за защита на личните данни
© 2000 - 2023 BulFoto | Дизайн от Creato.biz | Хостинг и домейни от Cbox.biz