Промоция на новия клип на Кали на песента "Фалшива"
София - Кали събра приятели и колеги на промоция на нов клип

Вие се намирате в сайта на Интернет фотографска агенция "БулФото" www.bulfoto.com
     Съдържанието на сайта е защитено от Закона за авторското право. Всяко публикуване, размножаване и продажба на фотоси от този Интернет сайт без знанието и разрешението на фотографска агенция БулФото е забранено и представлява закононарушение.
затвори

потребителско име:      парола:     
Регистрирай ме   

Става дума за най-новият клип на певицата към сингъла „Фалшива”. Клуб „Камей” приюти многобройните гости вчера в дъждовната привечер.  Изисканото парти уважиха Йорданка Христова, Тони Димитрова, Наско от „БТР”, Каролина Гочева от Македония, манекенката Теди Велинова, както и финалистите от „Пей с мен”. Сред публиката бяха синът и майката на певицата. В представянето си тя не пропусна да спомене, че именно заради своя син, Георги тя много внимава какво прави, защото иска някой ден той да се гордее с нея. Неговото име на глаголица тя е татуирала от вътрешната страна на ръката си, защото смята, че старата азбука е много по-красива от всички други.
Кали призна, че това е вторият клип, който прави на песента „Фалшива”. Първият изобщо не вижда бял свят. Причината – получил се един красив имиджов клип, който обаче не разказвал историята и не спомагал за нейното усещане. Поради натоварената програма на Кали снимали клипа за един ден във възрожденското село Петровене.
След представянето на клипа някои от певците поздравиха Кали с любими песни. Тони Димитрова изпя „Шепа пепел, две сълзи”. Любо я поздрави с невероятно изпълнение на песента „Wonderful life”. Наско и дуетната му половинка Ива изпълниха част от песента „Карузо”. През по-голямата част от времето обаче, вокалистът на Б.Т.Р. оживено разговаряше с бившата си приятелка и майка на дъщеря му – скандално известаната Силвия Стойчева. Дело на гримьорката е визията на певицата в клипа.
Екстравагантната Сесил също уважи промоцията. Появи се в прозрачно бюстие, гарнирано с аксесоари в черно и златно. На тоалета силно контрастираха шарените гривни, измъкнати като че ли от някоя ромска посестрима.
Йорданка Христова и Сесил
кали,нов клип,Йорданка Христова,Тони Димитрова,Наско,Б.Т.Р.,Каролина Гочева,Македония,манекенка,Теди Велинова,финалисти,Пей с мен