Интернет фотографска агенция BG | EN   
Начало Събития Личности Рубрики Видео Регистрация Търсене Kонтакти GDPR
Събития

Ритуално измиха ръцете на акушерки те в Майчин дом по случай Бабинден
В '' Майчин дом '' беше отбелязан професионалния празник Ден на родилната помощ - Бабинден. Традиционно направиха ритуалът "Измиване на ръце" и бяха отличени специалисти на най-голямата акушеро-гинекологична болница в страната.

Традиционно бе изпълнен ритуалът за здраве и повече бебета “измиване на ръце”, който се отбелязва в болницата от повече от 100 години. Изпълнителният директор на болницата проф. д-р Иван Костов, дмн връчи почетни плакети за признание на отличили се специалисти от болницата през изминалата година. Това са д-р Димитър Божилов – акушер-гинеколог с над 35 годишен стаж, акушерките Марияна Спиридонова-Евдокимова, Катя Сталева и Йорданка Иванова и младият акушер-гинеколог д-р Васил Димов.

Изпълнителният директор на СБАЛАГ „Майчин дом“ проф. д-р Иван Костов, д.м.н., специално отбеляза, че изминалата изключително предизвикателна за всички година доказа, че в най-старата и най- голяма акушеро-гинекологична болница “Майчин дом” работят най-големите професионалисти, които ежедневно полагат усилия, за да помогнат за реализирането на мечтата на българските семейства – да бъдат родители. В свое обръщение към лекарите и акушерките проф. д-р Асен Николов, Началник на Родилна зала засвидетелства благодарността си към екипите и пожела следващата година празникът да бъде отбелязн с големи тържества, така както традиционно се е празнувал денят преди пандемията.
21.01.2022
Share

Политика за защита на личните данни
© 2000 - 2023 BulFoto | Дизайн от Creato.biz | Хостинг и домейни от Cbox.biz