Интернет фотографска агенция BG | EN   
Начало Събития Личности Рубрики Видео Регистрация Търсене Kонтакти GDPR
Събития

Оставиха в ареста Гюлтекин Карабайрамов, обвинен за убийство във Вълкосел
33-годишният Гюлтекин Карабайрамов от сатовчанското село Вълкосел, заподозрян за убийството на съселянина си Муйдин Дураков, остава в ареста. 
Това решиха окръжните магистрати в Благоевград. Гюлтекин бе доведен в съдебна зала с белезници и при засилена охрана. Съдия Маргарита Коцева наложи най-тежката мярка "Задържане под стража" въпреки чистото му съдебно минало, тъй като прецени, че е налице реална опасност обвиняемият да се укрие или да извърши друго престъпление.
Мярката за неотклонение бе гледана този следобед в присъствието на десетки роднини на Гюлтекин, които бяха категорични, че той не е извършител на кървавото престъпление.
33-годишният мъж от Вълкосел е привлечен като обвиняем за убийството на 57-годишния Муйдин Дураков. Досъдебното производство срещу него е по чл. 116, ал. 1 от Наказателния кодекс - за умишлено убийство, извършено с особена жестокост. За това престъпление законът предвижда до 20 години лишаване от свобода.
ИНФОМРЕЖА припомня - към 04:40 ч. в събота, 20 октомври, близо до фурна за хляб във Вълкосел е намерен мъртъв 57-годишният Муйдин Дураков. По предварителни данни смъртта му е настъпила вследствие на нанесени удари по главата с твърди предмети - дъска и камък.
22.10.2018
Share

Политика за защита на личните данни
© 2000 - 2021 BulFoto | Дизайн от Creato.biz | Хостинг и домейни от Cbox.biz