Полицаи разрешиха вчера употреба на алкохол преди шофиране
София – Експеримент "Drink and drive" на полигона на СБА с участието на десет популярни личности

Вие се намирате в сайта на Интернет фотографска агенция "БулФото" www.bulfoto.com
     Съдържанието на сайта е защитено от Закона за авторското право. Всяко публикуване, размножаване и продажба на фотоси от този Интернет сайт без знанието и разрешението на фотографска агенция БулФото е забранено и представлява закононарушение.
затвори

потребителско име:      парола:     
Регистрирай ме   

Десет популярни личности приеха предизвикателството на „Ролпласт” да участват в експеримента "Drink and drive" да шофират след употреба на алкохол на полигона на СБА вчера.  Участие в експеримента взеха „Мис България – Вселена” 2003 Ива Титова, Иван и Андрей от „Сблъсък”, ТВ водещата Вили Сечкова, Румънеца и Енчев, Жасмина от „Сделка или не”, синоптикът Иво Андреев от бТВ, Орлин Павлов от група „Каффе”, и Дим Дуков. Експериментът е част от инициативата "Шофирането не е игра", организирана от "Ролпласт" с подкрепата на МВР, и да се покаже влиянието на алкохола върху реакциите при шофиране. За целта участниците трябваше да покажат уменията си зад волана преди и след като изпият по чаша или две концентрат. Полицаи от пътна полиция прецизно отчитаха с дрегер количеството погълнат алкохол и отчитаха резултатите от шофирането. „Първо място” според наблюдаващите журналисти убедително спечели Ива Титова с най-много съборени пирамиди по трасето.
Жасмина от "Сделка или не" показва видимо благоразположение към непознат кавалер
експеримент,Drink and drive,дринк едд драйф,ролпласт,полигон,пътна полиция,СБА,личности,автомобил,алкохол,шофиране,VIP,Жасмина,Сделка или не