Холивудска брачна церемония за футболиста Владо Манчев и Елеонора
Сватбата на Владо Манчев и Елеонора

Вие се намирате в сайта на Интернет фотографска агенция "БулФото" www.bulfoto.com
     Съдържанието на сайта е защитено от Закона за авторското право. Всяко публикуване, размножаване и продажба на фотоси от този Интернет сайт без знанието и разрешението на фотографска агенция БулФото е забранено и представлява закононарушение.
затвори

потребителско име:      парола:     
Регистрирай ме   

Почти целият национален отбор, а после и Ку-ку-бенда със Слави Трифонов дойдоха за венчавката на бляскавата двойка в хотел ХИЛТЪН. Светското събитие на месеца събра повече репортери, отколкото парламентът на важно гласуване. Церемонията протече по холивудски маниер - многометров "Линкълн", червена пътека и църковна служба на открито. Палав вятър непрекънато се опитваше да вдигне 5-метровия шлейф на булката и да угаси свещите, но попът продължи по канон достолепно до края. Кумът Игор Марковски беше сработил организацията да последния детайл. Младоженката е бивш модел от агенция "Джей моделс" и собственичка на фризьорски салони. С идването на треньора Пламен Марков нещата придобиха делови оттенък - след като поздрави младоженците, той остави националите да се повеселят съвсем малко, и ги изстреля на тренировка от 18 ч.
Младоженецът свали със зъби жартиера на булката, за да го хвърли зад гърба си към ергените. За съжаление на репортерите, никой от неженените национали не стана да се пребори с другите кандидати за следваща сватба.
сватба,младоженци,манчев,младоженец,булка,хилтън,елеонора,футболист,цска,жартиера,шаферка