Кремена Димитрова и ИК „Захарий Стоянов” и представиха книгата „Театърът на Стоян Камбарев - Режисура на пространството”
София – Премиера на книгата „Театърът на Стоян Камбарев - Режисура на пространството” от Кремена Димитрова

Вие се намирате в сайта на Интернет фотографска агенция "БулФото" www.bulfoto.com
     Съдържанието на сайта е защитено от Закона за авторското право. Всяко публикуване, размножаване и продажба на фотоси от този Интернет сайт без знанието и разрешението на фотографска агенция БулФото е забранено и представлява закононарушение.
затвори

потребителско име:      парола:     
Регистрирай ме   

Кремена Димитрова, драматург в театър „Сълза и смях” представи книгата си за рано починалия емблематичен наш режисьор Стоян Камбарев „Театърът на Стоян Камбарев - Режисура на пространството” във фоайето на столичния театър снощи.  Книгата е откровение за това, което един голям режисьор остави след себе си, за магията с която заразяваше всички, докоснали се до неговата удивителна личност. На представянето присъстваха съпругата на режисьора Деси Тенекеджиева, която изпълни няколко песни, синът му Йосиф, колеги и студенти на Камбарев. Книгата представи театроведът Никола Вандов, а на голям екран показваха записи от интервюта на режисьора.
Деси Тенекеджиева изпълнява песни в памет на Камбарев
театър,книга,премиера,представяне,драматург,режисьор,актьор,актриса,артист,Стоян Камбарев,сълза и смях,Деси Тенекеджиева