Родни звезди участваха в благотворителната инициатива “Подари мечта”
София - Благотворителен търг, част от инициатива "Подари Мечта"

Вие се намирате в сайта на Интернет фотографска агенция "БулФото" www.bulfoto.com
     Съдържанието на сайта е защитено от Закона за авторското право. Всяко публикуване, размножаване и продажба на фотоси от този Интернет сайт без знанието и разрешението на фотографска агенция БулФото е забранено и представлява закононарушение.
затвори

потребителско име:      парола:     
Регистрирай ме   

Родни светски личности и бизнесмени участваха с лични вещи в благотворителен търг за събиране на средства за подпомагане на семейства, които имат нужда от ин-витро процедури.   Гостите наддаваха най-много за роклята и ботушите на Лили Иванова и малкото българско овчарско куче дарено от кмета на София Бойко Борисов. Благотворителната вечер „Подари мечта” е организирана от Людмила Филипова. В инициативата се включи „Център по репродуктивна медицина и оплождане ин-витро”-София ръководен от д-р Явор Владимиров. На събитието в „Гранд хотел София” лотарийно изтеглиха двойки, които ще получат финансова помощ за ин-витро процедура на стойност 2500 лева. Да уважат благотворителния търг дойдоха телевизионните водещи Димитър Цонев, Гала, Дим Дуков, Марта Вачкова, Венета Райкова, PR- ът Юлияна Дончева, „златното момиче” Илияна Раева, шефът на БПФЛ и член на ЕПФЛ Валентин Михов, агент Иван Тенев, певицата Кристина Димитрова, Мисис България 2006 Елеонора Манчева, собственикът на „СИС индустрийс" Миньо Стайков и други.
Певицата Кристина Димитрова разговаря с Мисис България 2006 Елеонора Манчева
благотворителен търг,наддаване,подари мечта,инициатива,ин-витро процедури,елеонора манчева,кристина димитрова,юлияна дончева