Родни ВИП дами премериха сили в единствения консурс за вещици в света “Петък 13”
София - Първи конкурс за вещици "Петък 13" в ЦУМ

Вие се намирате в сайта на Интернет фотографска агенция "БулФото" www.bulfoto.com
     Съдържанието на сайта е защитено от Закона за авторското право. Всяко публикуване, размножаване и продажба на фотоси от този Интернет сайт без знанието и разрешението на фотографска агенция БулФото е забранено и представлява закононарушение.
затвори

потребителско име:      парола:     
Регистрирай ме   

Родни вип дами взеха участие в единствения конкурс за вещици в света, вчера навръх 13.04 (петък) в ресторант “Spagetti Company” на партера на ЦУМ.  Конкурсът “Петък 13” е класация за дами с високо самочувствие и силно чувство за хумор. Петнадесетте номинирани дами премериха сили в пет категории: “отровен паяк”, “нощна птица”, “черна котка”, “приятелка на Хипократ”, “огнедишащ дракон” и за голямата награда в най-оспорваната категория “Старша вещица на ЦУМ”. Актьори от театър “Алма алтер” направиха безуспешен опит да “осуетят” конкурса като прогонят кандидатките.
В различните категории отличията взеха Ива Николова ( в-к “Политика”), Соня Колтуклиева, Нона Йотова, Гала (”Имаш поща”) и Ася Чанева (БНР). Голямата награда грабна безапелационно Гала и получи купа ВОВ (best-of-the-best) пълна с боб.

Номинираните в отделните категории: телевизионерката Васа Ганчева, стилистката Кремена Халваджиян и журналистката Милена от "Тройка на разсъмване", на единствения конкурс за вещици в света "Петък 13" в ресторант “Spagetti Company” на партера на ЦУМ.
вещици,конкурс,цум,вип,ресторант,награждаване,Тройка на разсъмване,Кремена Халваджиян,Милена златкова,Васа Ганчева