Модна къща “Романтика” показа най-новата си колекция във Военния клуб
Представяне на новата колекция вечерни и булчински тоалети на модна къща "Романтика"

Вие се намирате в сайта на Интернет фотографска агенция "БулФото" www.bulfoto.com
     Съдържанието на сайта е защитено от Закона за авторското право. Всяко публикуване, размножаване и продажба на фотоси от този Интернет сайт без знанието и разрешението на фотографска агенция БулФото е забранено и представлява закононарушение.
затвори

потребителско име:      парола:     
Регистрирай ме   

Модна къща "Романтика" показа най-новата си колекция от официални и булчински тоалети снощи във Военния клуб. Тоалетите са разделени в три тематични раздела: “Златна” съчетаваща златисто с леопардови шарки и преливащи сини и зелени цветове, “Вечерна” с преобладаващ черен цвят и допълващи червени, тюркоазени и бордо нюанси и “Сватбена”  колекция с копринени бродерии, воали и дантела. Пайети, пера и скъпоценни камъни допълват бляскавата и луксозна линия на тоалетите.
Основният акцент в колекцията е роклята “Алуре Романтика”, която Ирен Онтева представи. Уникалното в нея са над 5000 скъпоценни камъни, които екипът на модната къща e поставил за шест дни. Световноизвестният дизайнер Еди Кей поднесе цветя на дизайнерката София Борисова и сподели, че е силно впечатлен от видяното. Да видят изящните тоялети дойдоха водещият Влади Априлов, победителят в първия сезон на “Биг Брадър” Здравко, водещата на “Искрено и лично” Миглена Ангелова, бизнесдамата Ваня Червенкова, водещата на “Секс игри,Ах” Диана Любенова, модният спец Любомир Стойков.
Елеонора Манчева
ревю,мода,дефиле,военен клуб,романтика,модна къща,манекенки,моделки,елеонора манчева