Изпълнителният директор на “Мото-Пфое” Атанас Фурнаджиев отпразнува 37-ми рожден ден
София - Рожден ден на Атанас Фурнаджиев, изпълнителен директор на "Мото - Пфое"

Вие се намирате в сайта на Интернет фотографска агенция "БулФото" www.bulfoto.com
     Съдържанието на сайта е защитено от Закона за авторското право. Всяко публикуване, размножаване и продажба на фотоси от този Интернет сайт без знанието и разрешението на фотографска агенция БулФото е забранено и представлява закононарушение.
затвори

потребителско име:      парола:     
Регистрирай ме   

По традиционно шикарен тертип отбеляза своя 37-ми рожден ден изпълнителният директор на “Мото-Пфое” Атанас Фурнаджиев.  Каймакът на нашенския светски елит се събра на лъскавото парти в зала “Мати” на НДК снощи, за да пожелае “на многоя лета” на доказания топ-финансист. Информация на ухо: зам.-министърът на вътрешните дела Камен Пенков, ексфинансовият министър Милен Велчев, Димо Николов управител в “Мото-Пфое”, футболният човек от високите етажи Иван Вуцов, художникът Сули Сеферов, легендарната рок банда “Сигнал”, поп звездите Кристина Димитрова и Веселин Маринов, хитовата група за автентичен фолклор “Бански старчета” и още над 150 гости, обединени от общия знаманетел на приятелството се веселиха до първи петли. Поради отсъствието си от София с поздравителни депеши се отчетоха шефът на ПФЛ Валентин Михов и банкер №1 на България Иван Искров.
Автор: Агенция Тенев

Камен Пенков (вляво) и Атанас Фурнаджиев
Атанас Фурнаджиев,мото - пфое,рожден ден,парти,цветя,Камен пенков,заместник-министър,министерство на вътрешните работи,мвр