Българска мода и винени дегустации в Милано
МИЛАНО - Дни на българската култура

Вие се намирате в сайта на Интернет фотографска агенция "БулФото" www.bulfoto.com
     Съдържанието на сайта е защитено от Закона за авторското право. Всяко публикуване, размножаване и продажба на фотоси от този Интернет сайт без знанието и разрешението на фотографска агенция БулФото е забранено и представлява закононарушение.
затвори

потребителско име:      парола:     
Регистрирай ме   

Две носителки на титлата мисис България – Елеонора Манчева и Деси Гръблева, Мис България Туризъм Галена Стоичкова и още 20 моделки показаха колекциите на пет български модни къщи  на ревю в Милано по време на Дните на българската култура. Една от залите на хотел Шератон Маджестик трудно събра желаещите да видят продукцията на “Рила стил”, “Романтика”, “Аристон С”, очилата “Квят” и бижутата SSG. На първия ред сред италианските ценители на модата се забелязваше бившият председател на парламента Огнян Герджиков, който е сред патроните на Дните на българската култура в Милано.
След дефилето почитателите на българската мода и гостите на луксозния хотел успяха да участват в дегустацията на българските изби “Тракия естейт” и “Вила Любимец”, представени от Пламен Димитров – шеф на движението “Култура на виното”.

Елеонора Манчева
милано,мода,дни на българската култура,дефиле,ревю