Богдана Карадочева представи осемнадесетия си албум "Златна колекция"
Представяне на осемнадесетия албум на Богдана Карадочева "Златна колекция"

Вие се намирате в сайта на Интернет фотографска агенция "БулФото" www.bulfoto.com
     Съдържанието на сайта е защитено от Закона за авторското право. Всяко публикуване, размножаване и продажба на фотоси от този Интернет сайт без знанието и разрешението на фотографска агенция БулФото е забранено и представлява закононарушение.
затвори

потребителско име:      парола:     
Регистрирай ме   

Снощи в столичния клуб "Тифани" голямата българска естрадна певица Богдана Карадочева представи своя осемнадесети албум. Той носи името “Златна колекция” и включва четиридесет и две от най-хитовите песни на певицата, поместени на два диска. Сред изпълненията са и дуетите с Васил Найденов, Тодор Колев, Стефан Димитров и легендарния Емил Димитров. Издател на диска е музикална компания "Stars Records".
Да поздравят певицата дойдоха колегите и Кирил Маричков, Богдан Томов, Лили Иванова, Катя и Здравко от "Ритон", Милена Славова, Васил Найденов, Георги Христов, композиторът Тончо Русев, бившият кмет на София Стефан Софиянски със семейството си, политиците Йордан Соколов, Георги Марков и Екатерина Михайлова, водещият на предаването "Размисли и страсти" професор Юлиян Вучков, шефът на "Булбанк" Левон Хампарцумян и тв-водеща от ББТ Васа Ганчева.
Васа Ганчева поздравява Богдана Карадочева
златна колекция,представяне,промоция,албум,тифани,богдана карадочева,карадочева,васа ганчева,