VIP-гостенки на “VIP Brother” демонстрират дълбоки деколтета
Дами демонстрират деколтета на старта на "VIP Brother"

Вие се намирате в сайта на Интернет фотографска агенция "БулФото" www.bulfoto.com
     Съдържанието на сайта е защитено от Закона за авторското право. Всяко публикуване, размножаване и продажба на фотоси от този Интернет сайт без знанието и разрешението на фотографска агенция БулФото е забранено и представлява закононарушение.
затвори

потребителско име:      парола:     
Регистрирай ме   

Стартът на шоуто “VIP Brother” разголи деколтетата на няколко светски дами и бивши участнички в предишни издания на шоуто. На партито пред вратите на Къщата организаторите от „СИА” предложиха напитки и закуски в отопляеми шатри за VIP-гостите си. Първа възхити мъжката част Зара с елегантен костюм с деколте разкриващо голяма част от формите и. По-късно към нея се присъедини нейната колежка Жасмина с екстравагантна шапка. Когато двете дами се поздравиха помощничката от „Сделка или не” бе вдигнала зиморничаво ципа на коженото си яке, но голата гръд на Зара и подейства допингиращо и тя бързо разкри ефирна блузка с широко дантелено деколте. От модната тенденция за вечерта не изостана и Елена Ромеле, която въпреки студа дойде с късо тънко яке и щедра към мъжките погледи блузка. Добре изглеждащата Зара си отнесе дори пошляпване по дупето от гласовитата приятелка на Део Лора.
Минути по-късно двете тръгват между гостите, но Жасмина вече е разтворила широко якето
зара,биг брадър,big brother,vip brother,вип брадър,сиа адвартайзинг,нова телевизия,ало къщата,жасмина,сделка или не,деколте,бюст,цици