VIP-гостенки на “VIP Brother” демонстрират дълбоки деколтета
Дами демонстрират деколтета на старта на "VIP Brother"

Вие се намирате в сайта на Интернет фотографска агенция "БулФото" www.bulfoto.com
     Съдържанието на сайта е защитено от Закона за авторското право. Всяко публикуване, размножаване и продажба на фотоси от този Интернет сайт без знанието и разрешението на фотографска агенция БулФото е забранено и представлява закононарушение.
затвори

потребителско име:      парола:     
Регистрирай ме   

Стартът на шоуто “VIP Brother” разголи деколтетата на няколко светски дами и бивши участнички в предишни издания на шоуто. На партито пред вратите на Къщата организаторите от „СИА” предложиха напитки и закуски в отопляеми шатри за VIP-гостите си. Първа възхити мъжката част Зара с елегантен костюм с деколте разкриващо голяма част от формите и. По-късно към нея се присъедини нейната колежка Жасмина с екстравагантна шапка. Когато двете дами се поздравиха помощничката от „Сделка или не” бе вдигнала зиморничаво ципа на коженото си яке, но голата гръд на Зара и подейства допингиращо и тя бързо разкри ефирна блузка с широко дантелено деколте. От модната тенденция за вечерта не изостана и Елена Ромеле, която въпреки студа дойде с късо тънко яке и щедра към мъжките погледи блузка. Добре изглеждащата Зара си отнесе дори пошляпване по дупето от гласовитата приятелка на Део Лора.
Жасмина пристига на партито със закопчано кожено яке
зара,биг брадър,big brother,vip brother,вип брадър,сиа адвартайзинг,нова телевизия,ало къщата,жасмина,манекенка,сделка или не