Спортни легенди заглеждат новото Audi A8
София - Представяне на новото Audi A8

Вие се намирате в сайта на Интернет фотографска агенция "БулФото" www.bulfoto.com
     Съдържанието на сайта е защитено от Закона за авторското право. Всяко публикуване, размножаване и продажба на фотоси от този Интернет сайт без знанието и разрешението на фотографска агенция БулФото е забранено и представлява закононарушение.
затвори

потребителско име:      парола:     
Регистрирай ме   

Четвъртото поколение Audi A8 официално триумфира в България на парти в столичния „Кемписнки хотел Зографски”. На премиерата дойдоха председателят на Българската федерация по ски Цеко Минев, футболните звезди Даниел Боримиров и Владо Манчев със съпругите си Афродита и Елеонора, Любо Ганев, бившият земеделски министър Мехмед Дикме, Румен Георгиев, председател на управителния съвет и изпълнителен директор на застрахователно и презастрахователно акционерно дружество "Армеец".
С впечатляваща спортна визия, авангардна технология и сигурен комфорт Audi въведе следващата генерация на модела A8. Новата лимузина представя напредъка чрез лека алуминиева каросерия, мощни и високоефективни двигатели, усъвършенстваната система за управление MMI, нови асистиращи системи за водача, фарове с LED светлина и елегантно оформен интериор с дизайн, покриващ изцяло очакванията за съвършена изработка. Новият модел А8 предлага ултрамодерна осемстепенна автоматична tiptronic трансмисия с “Shift by wire” технология и високоефективни двагатели - бензинови и дизелови с повишена мощност. Бензиновият двигател 4.2 FSI e с оптимизирано директно впръскване, а новият 4.2 TDI e най-спортният дизелов двигател в луксозния клас. Очаква се въвеждането в производство и на варианта 3.0 TDI Quattro с мощност 250 к.с. При двигателя 3.0 TDI (204 к.с) с предно задвижване е забележително ниското ниво на вредни емисии - 150 грама на километър, а разходът на гориво е само 6 на 100, който превръща новото Audi A8 в автомобила с най-нисък разход на гориво в луксозния сегмент. Индивидуални електрически задни седалки, вградени в седалката финорегулируеми функции за масаж са част от екстрите, които А8 предлага. Комфортът на пътниците е гарантиран и от новите модули на мултимедията и онлайн възможностите, които А8 притежава. Сред тях са звукова система на Bang & Olufsen с мощност 1,400 W и Rear seat entertainment оборудване с 10.2 инчови монитори. А8 предлага и нов тип онлайн услуга - търсене на информация от навигационната система на автомобила в Googlе.
Елеонора Манчева и Любо Ганев
ауди а8,порше бг,porsche bg,премиера,авто премиера,луксозен автомобил,мисис българия