Краси Аврамов изпълни новата „Илюзия” за “Lions club”
София - Честване на Деня на Световната Лайънс Асоциация в ООН

Вие се намирате в сайта на Интернет фотографска агенция "БулФото" www.bulfoto.com
     Съдържанието на сайта е защитено от Закона за авторското право. Всяко публикуване, размножаване и продажба на фотоси от този Интернет сайт без знанието и разрешението на фотографска агенция БулФото е забранено и представлява закононарушение.
затвори

потребителско име:      парола:     
Регистрирай ме   

Победителят в „Евровизия” Краси Аврамов изпя за пръв път преработената версия на „Илюзия” с Петя Буюклиева и Ани Лозанова на честването на Деня на Световната Лайънс Асоциация в ООН, в Националния археологически музей. На специална церемония Дистрикт управителя на “Lions club” България-Лъчезар Бакърджиев награди за особен принос към движението президентшата Зорка Първанова и посланикът на Германия Михаел Гайер. В залата можеше да се забележат видни членове на клуба като Иво Атанасов, Весела Драганова, Елеонора Манчева и Евгени Минчев.
Денят на Световната Лайънс Асоциация в ООН се чества всяка година в сградата на ООН. През 1945 г. “Lions club International” получава съвещателен статут в Обединените нации в областта на неправителствените дейности. В рамките на ООН Международната Лайънс Асоциация ежегодно провежда конкурса “Плакат за мир”, в която деца на възраст от 11 до 13 години от целия свят участват в него.
“Lions club International” е учреден през 1917 г. в САЩ обединява 1,9 милиона души от цял свят. От основаването й в България преди 17 години функционират 31 клуба и 2 Клуба "Leo" за млади хора, в които членуват общо над 600 души.

Елеонора Манчева
Lions club International,Lions club,лайънс клуб,награждаване,Деня на Световната Лайънс Асоциация в ООН,церемония,национален археологически музей