Родните звезди с неочаквани модни решения на партито на "Блясък"
София - 15-и рожден ден на списание "Блясък"

Вие се намирате в сайта на Интернет фотографска агенция "БулФото" www.bulfoto.com
     Съдържанието на сайта е защитено от Закона за авторското право. Всяко публикуване, размножаване и продажба на фотоси от този Интернет сайт без знанието и разрешението на фотографска агенция БулФото е забранено и представлява закононарушение.
затвори

потребителско име:      парола:     
Регистрирай ме   

Всичко можеше да се види на партито на "Блясък" вчера - от дънки и плетени жилетки до кожи и висша мода. Групата Денис Ризов, Дидо и Митко Кърнев не изненадоха никого с неглижирания си стил, който трудно се вписваше в заявения дрескод "звездно". За сметка на това дамите видимо положиха усилия да блеснат с модните си решения. Приятно впечатление направи Йоана, която традиционно шокираше с моден замах, достоен за всяка провинциална дискотека. Този път певицата се появи в изискан тоалет, гарниран с кожи и стилни сандали. Комплект мисиски начело с Елеонора Манчева демонстрираха стил и елегантност без нищо особено. За сметка на това тоалетът на айдълката Пламена трудно може да се пропусне. Русата певицата разходи новия си бюст със сигнална пожарникарска рокля. На кожи заложи моделката и актриса Деси Зидарова, давайки ясна заявка за стремежа си да се слее с природата, отговаряйки на повика на дивото. В този стил се представи и новата любов на Ники Китаеца Виолета. Истинско недоумение обаче, предизвика брадърката Ирен, която заложи на ефирна лятна пижама, подчертаваща приятните иначе форми на бургазлийката. На лятна тематика заложи другата брадърка Лиляна с рокля в стил късо халатче с японски мотиви. Пълно глътване на граматиката сред мъжкото присъствие предизвика знойната Моника Бабикер, която остави твърде малко на фантазията. С обичайната си униформа и съмнителен блясък се изяви Лейди Би, която преекспонираше бюста си в случай, че е останал някой, който не го е виждал.
На другия полюс в модния спектър застана миската Росица Иванова в компанията на светския лъв, пиар, хроникьор или за по-накратко Евгени Минчев. Красивата дама изглеждаше стилно и изискано, макар и малко по-зряло. Евгени Минчев изглеждаше без изменения, но с разкошен шал. В традиционното за нея класическо черно се появи Жени Калканджиева. Хубавицата, която последно време смени рязко визията си неколкократно, изглеждаше свежо в облика си отново на брюнетка и с късата си прическа. Като стана дума за прически не можем да пропуснем "рошавата гарга" Албена Александрова, която този път не беше рошава даже напротив. За по-сигурно креативната дизайнерка, която е моден консултант на де що има модни тв-предавания, беше обвила чело с черна плитка. В стил Кайли Миноуг 2001 г се появи гримьорката Силвия Стойчева с бял тоалет с качулка. На бялото се спря и гордоста на телевизия Планета Симона Първанова. Хубавицата избра плетена рокличка със сложна плетка, поставяща въпроса на една или две куки е плетена. Истински моден потрес обаче, предизвика протежето на Мария Илиева Криста, която зашемети в безформена тясна и къса рокля, караща ни да се запитаме какво толкова е сторила на стилиста си. За разлика от нея брадърката Зейнеб блесна в елегантно съчетание на блуза и пола.

автор: Любов Стаменова
Мисис България Елеонора Манчева (в средата) с колежки
15-и рожден ден,списание Бласък,награди на списание блясък,мисис българия,елеонора манчева