Ставри Калинов дари картина за развитието на младите таланти
София – Благотворителен търг с картини на фондация „Пан”

Вие се намирате в сайта на Интернет фотографска агенция "БулФото" www.bulfoto.com
     Съдържанието на сайта е защитено от Закона за авторското право. Всяко публикуване, размножаване и продажба на фотоси от този Интернет сайт без знанието и разрешението на фотографска агенция БулФото е забранено и представлява закононарушение.
затвори

потребителско име:      парола:     
Регистрирай ме   

Фондаця „Пан” на Кристиян Коев – Златната флейта и сдружение „Famous MS” на Меги Савова организираха благотворителен търг с произведения на изкуството в подкрепа на талантливи младежи.  Картината на Ставри Калинов „От Леонардо” отиде в колекцията на изпълнителния директор на „Балканика Холдинг Груп” Виден Георгиев, а неговата съпруга Аглика Георгиева, пък избра картина на Габриела Цонкова, българката, която спечели 2 място на олимпиадата по изкуства в Индия. Актрисата Деси Тенекеджиева подкрепи театралното изкуство, закупувайки картина на сценографката Джина Додова. На търга представиха и цялостния проект на марката „Мисис България” и Асоциация „Българско вино”, чиято цел е да се съчетае благотворителната кауза на най-красивите омъжени жени, с мисията им на посланички на българското вино. Общо 7 лимитирани серии от 7 уникални български вина на 7 винарски изби, членки на Асоциация „Българско вино” с лицата на седемте специално избрани носителки на титлите „Мисис България” ще се предлагат на специални благотворителни търгове. Първото вино „Милена” произведено от „Тракия Естейт” с лика на Милена Шаркова, „Мисис България - Глоуб 2008” закупи г-н Пападопулу, който направи подарък за рождения ден на съпругата си – известната модна дизайнерка Фани Пападопулу. За доброто настроение на гостите се грижеха дуо „Кандински” от Миланската „Скала”.
Мини Мис Вселена Денис Димитрова и Мисис Вселена 2007 Елеонора Манчева на партито
благотворителност,търг,картини,произведение,фондация,пан,сдружение,мисис българия,Famous MS,Денис Димитрова,Елеонора Манчева,деколте,цици,гърди,бюст