Футболни шефове уважиха откриване на нов шоурум
София - Откриване на „Martineli” – „Armani/Casa”

Вие се намирате в сайта на Интернет фотографска агенция "БулФото" www.bulfoto.com
     Съдържанието на сайта е защитено от Закона за авторското право. Всяко публикуване, размножаване и продажба на фотоси от този Интернет сайт без знанието и разрешението на фотографска агенция БулФото е забранено и представлява закононарушение.
затвори

потребителско име:      парола:     
Регистрирай ме   

Президентът на Българския футболен съюз Борислав Михайлов и члена на Изпълкома на футболната ни централа Емил Костадинов уважиха официалното откриване на най-новия и най-голям шоурум на „Martineli” – „Armani/Casa”. В компанията на спортните управленци, репортер на БУЛФОТО забеляза националът Благой Георгиев и депутатът и лидер на Демократическата партия Александър Праматарски. Тънката футболна линия продължи съпругата на нападателят на шампионът ЦСКА Владимир Манчев – Елеонора. Двете с Мисис България 2008 Галя Недялкова участваха в официалното откриване на новия бутик, а сред красивите гостенки се откроиха Мини Мис Вселена – Денис Димитрова и Цеци Красимирова. За доброто настроение на присъстващите се погрижиха струнният квартет „Стрингс”, Орлин Горанов и Мариана Попова. На откриването на шоурума AVI CENTER ®, официален представител на световноизвестни брендове часовници и бижута за България, показа едни от най-сложните компликации в часовникарското майсторство на марката ZENITH.


Елеонора Манчева, Денис Димитрова и Галя Недялкова украсяват събитието
откриване,Martineli,Armani/Casa,мартинели,армани,шоурум,бутик,вътрешен интериор,обзавеждане,Елеонора Манчева,Денис Димитрова,Галя Недялкова,мисис българия,мисиски