Новата телевизия VTV стартира днес
София - Коктейл за старта на телевизия VTV

Вие се намирате в сайта на Интернет фотографска агенция "БулФото" www.bulfoto.com
     Съдържанието на сайта е защитено от Закона за авторското право. Всяко публикуване, размножаване и продажба на фотоси от този Интернет сайт без знанието и разрешението на фотографска агенция БулФото е забранено и представлява закононарушение.
затвори

потребителско име:      парола:     
Регистрирай ме   

Новата телевизия VTV започва излъчване днес в 7 часа сутринта, обяви снощи на коктейл за старта на медията шефката Милена Милотинова.  Телевизията е първата у нас с екологичен профил. Слоганът на новата електронна медия е "ВТВ - Виж, Това е Важно". VTV се финансира от "Ви Веста холдинг", чийто собственик е Виктор Серов. На партито в Археологическия музей поздравления за началото на телевизията поднесоха областният управител Тодор Модев, шефката на Съвета за електронни медии Мария Стефанова, депутатите Иво Атанасов и Тодор Батилов, Александър Маринов, Филип Боков, председателят на БЧК Христо Григоров, актрисата Йоана Буковска.
Областният управител на София Тодор Модев
София,старт на телевизия,VTV,втв,виж това е важно,медиа,медия,електронна медиа,милена милотинова,виктор серов,Ви Веста холдинг,тодор модев,областен управител