Проект за мащабен ваканционен комплекс представиха израелски архитекти
София – Представяне на проект за „Razlog Village All Seasons Nature Resort”

Вие се намирате в сайта на Интернет фотографска агенция "БулФото" www.bulfoto.com
     Съдържанието на сайта е защитено от Закона за авторското право. Всяко публикуване, размножаване и продажба на фотоси от този Интернет сайт без знанието и разрешението на фотографска агенция БулФото е забранено и представлява закононарушение.
затвори

потребителско име:      парола:     
Регистрирай ме   

Родената и учила в България архитектка Стела Магрисо-Нанова и нейният колега Исраел Барлев представиха в София проекта си за най-мащабния ваканционен комплекс в България – „Razlog Village All Seasons Nature Resort” в Разлог.  Гостите, сред които присъстваха Ноах Гал Гендлер, посланик на Израел в България, Станислав Новаков, заместник-председател на Държавната агенция по туризма и кметът на Община Разлог Любен Татарски, се запознаха с амбициозния проект, който е дело на партньорството на водещи инвеститори – израелските инвестиционни и строителни компании „Tidhar Group” и „Asim Real Estate Ltd.”, както и българската „България инвестмънт груп”. Комплексът ще се осъществи в един от най-динамично развиващите се региони на България с респект към несравнимите му природни дадености и културно наследство. Той ще бъде изграден на площ от 13,5 хектара, вкл. 0,6 хектара защитена борова гора. В комплекса ще има луксозен хотел, казино, СПА хотел и курортен хотел, както и вили за почивка, апарт-хотел и луксозно селище с контролиран достъп.
Посланикът на Израел Ноах Гал Гендлер разговаря с Стела Магрисо-Нанова и Исраел Барлев
разлог,проект,архитект,архитектура,хотел,ваканция,ваканционно селище,комплекс,Razlog Village All Seasons Nature Resort,тидар груп,Tidhar Group,Исраел Барлев,Стела Магрисо-Нанова,Yoav Shenhar,посланик,израел,Ноах Гал Гендлер