Американски лекари преглеждат безплатно в община Сунгурларе
Сунгурларе - Безплатни прегледи от военни лекарски екипи на НАТО

Вие се намирате в сайта на Интернет фотографска агенция "БулФото" www.bulfoto.com
     Съдържанието на сайта е защитено от Закона за авторското право. Всяко публикуване, размножаване и продажба на фотоси от този Интернет сайт без знанието и разрешението на фотографска агенция БулФото е забранено и представлява закононарушение.
затвори

потребителско име:      парола:     
Регистрирай ме   

Американски лекари преглеждат безплатно в община Сунгурларе от днес до 8 септември. Медиците са от базовия лагер на НАТО, разположен край Ново село.  Прегледите са по договореност между кмета на Сунгурларе и европейското командване на НАТО. В медицинския екип участват специалисти по вътрешни блести, офталмолог и зъболекар. Днес и утре медицинският екип ще бъде в Сугурларе и ще приема пациенти от 9 до 16 часа в СОУ “Хр. Ботев”. Освен в общинския център, лекарският екип ще има по два свободни приемни дни в селата Чубра, Славянци и Грозден.
Медицинските прегледи са част от програма на община Сунгурларе и европейското командване на НАТО, която ще се реализира в продължение на три години. Сега жителите на общината получават медицинска помощ единствено в общинския център в Сунгурларе. Според договореността за период от три години, ежегодно ще се провеждат медицински прегледи и обучителни курсове за жителите на общината.
През следващите три години, с помощта на американски войници от полигона Ново село, ще бъдат изградени три здравни пункта в общината. Освен медицинските прегледи, военните от НАТО ще организират за жителите на общината и образователни курсове, като първият ще е за компютърно обучение.

Зъболекар преглежда жител на Сунгурларе
Сунгурларе,Безплатни,прегледи,военни лекари,екипи,НАТО,зъболекар,жител,кабинет