Телевизионно шоу ще разобличава „Хванати в изневяра”
София - Пресконференция по случай началото на новото риалити шоу "Хванати в изневяра"

Вие се намирате в сайта на Интернет фотографска агенция "БулФото" www.bulfoto.com
     Съдържанието на сайта е защитено от Закона за авторското право. Всяко публикуване, размножаване и продажба на фотоси от този Интернет сайт без знанието и разрешението на фотографска агенция БулФото е забранено и представлява закононарушение.
затвори

потребителско име:      парола:     
Регистрирай ме   

Телевизионното шоу „Хванати в изневяра” ще разобличава родните прелюбодейци от септември по телевизия „Диема”.  Това казаха на пресконференция пред журналисти днес Нико Тупарев собственик на продуцентска компания Old school productions, редакторът на предаването Витомир Саръиванов и водещият Христо Запрянов. Продуцентите са избрали непознато лице като Христо, защото риалити форматът е нов и искат да стартира с нов водещ, непознат до момента. Освен това Нико Тупарев разясни, че според него професията „водещ” е по-близко до журналистиката отколкото до актьорството. Журналистите преминаха по трасето през Борисовата градина, по което основно ще работи екипа. Според проучване именно столичната градина е мястото където най-често се случват изневерите в София, които шоуто ще покаже.
Риалитито е познато в чужбина и се радва на голям интерес, а също и има богат фонд от най-различни случаи на хванати в изневяра. В рамките на три месеца от 22 часа от понеделник до четвъртък по телевизия „Диема” предаването ще покаже 38 епизода с „Хванати в изневяра”, а всеки четвъртък ще показва кадри от развръзката, а също и коментари от студиото със събеседници .

Нико Тупарев разказва за новото предаване
София,Пресконференция,начало,риалити шоу,Хванти в изневяра,борисова градина,диема,нико тупарев,олд скуул продъкшънс,old school productions