„Зелените тигри” влязоха във владение на градинката в „Триъгълника на властта”
София – Протестна акция на „Зелена партия/Българските зелени” срещу Закона за горите

Вие се намирате в сайта на Интернет фотографска агенция "БулФото" www.bulfoto.com
     Съдържанието на сайта е защитено от Закона за авторското право. Всяко публикуване, размножаване и продажба на фотоси от този Интернет сайт без знанието и разрешението на фотографска агенция БулФото е забранено и представлява закононарушение.
затвори

потребителско име:      парола:     
Регистрирай ме   

Младежкото еко-движение „Зелени тигри” влезе днес във владение на част от земята на площад „Независимост” в София от името на „Зелена партия/Българските зелени”.  От ръководството на партията заявяват, че действията им са следствие от Закона за горите, според който Държавната агенция по горите може да заменя земи от горския фонд срещу апетитни парцели в атрактивни курорти. „Зелена партия/Българските зелени” искат да заменят свои имоти в няколко родопски села на площ от 30 декара срещу значително по-малкия имот в центъра на столицата, а именно градинката между Президентството, Министерски съвет и сградата на Народното събрание, без да имат претенции към каквото и да е обезщетение от страна на държавата.
Борис Касиков от еко-движението протестира в заградената градинка
протест,зелена партия,младежко движение,зелени тигри,градинка,президентство,министерски съвет,народно събрание,замяна,земя,закон за горите