Започнаха репетициите за конкурса „Бургас и морето”
Бургас - Репетиции за конкурса "Бургас и морето"

Вие се намирате в сайта на Интернет фотографска агенция "БулФото" www.bulfoto.com
     Съдържанието на сайта е защитено от Закона за авторското право. Всяко публикуване, размножаване и продажба на фотоси от този Интернет сайт без знанието и разрешението на фотографска агенция БулФото е забранено и представлява закононарушение.
затвори

потребителско име:      парола:     
Регистрирай ме   

Започнаха репетициите за националния конкурс за забавна песен „Бургас и морето” в емблематичния летен театър вчера в черноморския град.   13 песни ще се състезават за наградите на шлагерния фестивал, след като от конкурса отпадна македонецът Илия Тепев. Тази година обичайният пакостлив дъжд прескочи Бургас и морето.
Информация на ухо: десант на младите в поп и рок бранша, грандиозен рецитал от хитове, звучали в български филми - това е новото и по-различното в освежения бургаски конкурс. Над 3 500 почитатели на българската песен се очакват в отремонтирания и покрит със специална немска конструкция летен театър, които заедно с телевизионните зрители от цялата страна ще дадат своя глас за най-доброто българско парче. Точно в 20.00 ч. започва конкурсната програма.Тя ще бъде оценявана от жури, с председател професор Виктор Чучков.
Автор: "Агенция Тенев"
Теодор Георгиев, Николай Урумов, Борис Годжунов (ляво-дясно)
репетиция,конкурс,бургас,море,фестивал,песен,музика,сцена,борис годжунов,николай урумов,теодор георгиев