Младежи борят жегите с наргиле и биричка
София - наргиле и бира срещу жегата

Вие се намирате в сайта на Интернет фотографска агенция "БулФото" www.bulfoto.com
     Съдържанието на сайта е защитено от Закона за авторското право. Всяко публикуване, размножаване и продажба на фотоси от този Интернет сайт без знанието и разрешението на фотографска агенция БулФото е забранено и представлява закононарушение.
затвори

потребителско име:      парола:     
Регистрирай ме   

Екзотично съчетание на Изтока и Запада пробват младежи в Борисовата градина в столицата. Те "борят" тежките жеги с арабско наргиле и биричка насред зелената морава в парка.   Наргилето произлиза от Индия, но от векове е разпространено в Арабския свят. С него може да се пуши тютюн, билки и плодове. В София наргилета се продават в арабските магазини около Женския пазар.
Древните шумери първи развили изкуството на биреното производство, съобщава сайтът birata.bg. Те ползвали бира за гаргара на устата и вътрешна употреба при зъбобол. През Средновековието пиели бира за изхвърляне на камъни от бъбреците и за лечение на физическо и психическо изтощение. В момента бирата е най-продаваната и консумирана напитка в западния свят, като в България има голямо разнообразие на марки. Най-масови от тях са бирите на световните концерни In Bev и Heineken, с флагмани "Каменица" и "Загорка".

Младежи борят жегата с наргиле и бира в Борисовата градина
жега,бира,ариана,тютюн,пушене,пушачи,пушачки,наргиле,ориент,арабски,парк,трева,почивка,отдих,свободно време,уикенд,свобода,мързел,мързелуване,купон,младеж,младост,тийнейджъри,ученици,деца,девойки