Музикална класация „Топ 100” за първи път измерва музиката в ефир
София – Пресконференция на Българската асоциация на музикалните продуценти за създаването на класацията „Топ 100”

Вие се намирате в сайта на Интернет фотографска агенция "БулФото" www.bulfoto.com
     Съдържанието на сайта е защитено от Закона за авторското право. Всяко публикуване, размножаване и продажба на фотоси от този Интернет сайт без знанието и разрешението на фотографска агенция БулФото е забранено и представлява закононарушение.
затвори

потребителско име:      парола:     
Регистрирай ме   

Музикална класация „Топ 100” за първи път измерва музиката в ефира на България чрез мониторинг на броя на излъчванията. Това обявиха на пресконференция Станислава Армутлиева, Ина Килева от Българската асоциация на музикалните продуценти и продуцентът Атанас Янкулов. Ерик Вайнберг, изпълнителен директор на „Nielsen Music Control” представи методът, по който се измерва музикалното съдържание в ефира на водещи радиостанции. Певицата Камелия Тодорова и рапарът Денис Банкс се опитаха да оспорят метода с мотива, че в България няма истински музикален пазар. На пресконференцията в „Червило” освен журналисти присъстваха и Константин Марков, продуцент на „Българският Топ 100”, Николай Янчовичин и Ана Мария Тонкова от БГ радио, Васил Върбанов, шеф на „Тангра мега рок”, музикантите Денис Ризов, Георги Енчев, Владимир Ампов-Графа, които са и продуценти.
Музикантът Денис Ризов разговаря с Атанас Янкулов
класация,топ 100,пресконференция,БАМТ,българска асоциация на музикалните продуценти,продуцент,музикант,певец,Денис Ризов,Атанас Янкулов,наско,ахат