Показват Smart BRABUS Cabrio на изложението „Coupe-Cabriolet” в София
София - Автомобилно изложение „Coupe-Cabriolet”

Вие се намирате в сайта на Интернет фотографска агенция "БулФото" www.bulfoto.com
     Съдържанието на сайта е защитено от Закона за авторското право. Всяко публикуване, размножаване и продажба на фотоси от този Интернет сайт без знанието и разрешението на фотографска агенция БулФото е забранено и представлява закононарушение.
затвори

потребителско име:      парола:     
Регистрирай ме   

Вносителите на BRABUS - Ратола показват уникален Smart BRABUS Cabrio на първото по рода си изложение у нас „Coupe-Cabriolet” зад НДК в столицата. От днес до 2 юли изложението е открито за посетители. С елитните си модели се представят Alfa Romeo, Aston Martin, Audi, Bentley, Corvette, Cadillac, Chevrolet, Citroen, Ford, Jaguar, Kia, Hyundai, Lamborghini, Maserati, Mercedes-Benz, Nissan, Opel, Porsche, Peugeot, Saab, Volvo, Volkswagen. Уникалният Smart Cabrio е тунингован от BRABUS. Немците са добавили кожен салон, цвета на купето е „Тъмно бургундско”, спортно окачване, лети джанти, спортен волан, странични престилки с интегрирано спот-осветление и още екстри за любителите на комфорта. Серийно Smart Cabrio е с двигател 84 к.с., има ESP, ABS, две въздушни възглавници и много електроника, помагаща на шофьора при екстремни ситуации на пътя.
Организатори на новото автомобилно шоу Coupe-Cabriolet са “Експо Тим” ООД, съвместно с Асоциацията на автомобилните производители и техните оторизирани представители за България (ААП).
Smart BRABUS Cabrio
София,Автомобилно изложение,Coupe-Cabriolet,купе,кабриолет,луксозни коли,ратола,brabus,брабус,Smart BRABUS Cabrio