3000 души годишно се лекуват от наркозависимост
София - Пресконференция под мотото "Нови тенденции и подходи в областта на употребата на наркотици"

Вие се намирате в сайта на Интернет фотографска агенция "БулФото" www.bulfoto.com
     Съдържанието на сайта е защитено от Закона за авторското право. Всяко публикуване, размножаване и продажба на фотоси от този Интернет сайт без знанието и разрешението на фотографска агенция БулФото е забранено и представлява закононарушение.
затвори

потребителско име:      парола:     
Регистрирай ме   

Всяка година 3000 души започват да се лекуват от наркозависимост в България. Това обяви Момчил Василев, директор на дирекция „Национален фокусен център“ към Национален център по наркомании, на пресконференция в пресклуб София прес днес.  Той разказа за новите тенденции и подходи в употребата на съществуващи, новооткрити и в процес на разкриване наркотици. Доктор Цвета Райчева, директор на Национален център по наркомании и Маринела Радева, директор на дирекция „Методическо ръководство и координация на дейностите по намаляване на търсенето на наркотици“ обясниха за бъдещите планове на центъра. Една от основните идеи е провеждането на обучителна програма сред полицейските служители, с която те да се запознаят с начините за лечение и помощ на наркозависимите, което да помогне при бъдещата им работа.
Момчил Василев, директор на дирекция „Национален фокусен център“ към Национален център по наркомании
София,Пресконференция,софия прес,пресклуб,наркомании,превенция,Момчил Василев,директор,дирекция,Национален фокусен център,Национален център по наркомании