През есента София ще е домакин на първото Биенале на българския дизайн
София - Пресконференция за предстоящото първо Биенале на българския дизайн

Вие се намирате в сайта на Интернет фотографска агенция "БулФото" www.bulfoto.com
     Съдържанието на сайта е защитено от Закона за авторското право. Всяко публикуване, размножаване и продажба на фотоси от този Интернет сайт без знанието и разрешението на фотографска агенция БулФото е забранено и представлява закононарушение.
затвори

потребителско име:      парола:     
Регистрирай ме   

Първото Биенале на българския дизайн (ББД) ще се проведе в залите на „Шипка” №6 в София. Изложбата, както и съпътстващите я прояви и събития ще продължат през целия месец октомври.  Това обявиха на пресконференция в столичния клуб "Капучино" Димитър Добревски, секретар на секция „Дизайн” към СБХ и член на организационния екип на ББД и Теменужка Захариева, също член на организационния екип. На биеналето ще се покажат учебни разработки, представящи университета, катедрата, преподавателите и студентите. Освен това посетителите ще видят авторски дизайн и концепции с потенциал за тиражиране, както и извънучебни студентски разработки, а също и дизайнерски прототип за серийна продукция или изделие, внедрено в серийно производство. На пресконференцията организаторите представиха логото на предстоящото биенале. То е изработено от Виктория Нешева. На представянето дойдоха депутатът Николай Камов и нашумялата от Биг Брадър дизайнерка Дияна.
Димитър Добревски, секретар на секция „Дизайн” към СБХ и член на организационния екип на биеналето
София,Пресконференция,Биенале на българския дизайн,промишлен дизайн,вътрешен дизайн,дизайнер,графичен дизайн,Димитър Добревски