БОК представи състава за олимпийските игри в Атина
БОК представи състава за олимпийските игри в Атина

Вие се намирате в сайта на Интернет фотографска агенция "БулФото" www.bulfoto.com
     Съдържанието на сайта е защитено от Закона за авторското право. Всяко публикуване, размножаване и продажба на фотоси от този Интернет сайт без знанието и разрешението на фотографска агенция БулФото е забранено и представлява закононарушение.
затвори

потребителско име:      парола:     
Регистрирай ме   

98 са състезателите, които ще пътуват за Гърция. Те ще се състезават в 17 вида спорт. Делегацията ще се състои от 170 души. Това гласува БОК на събрание в Гранд хотел "София". След деловата част на лъскав коктейл бяха представени спортните и официални костюми на спортистите ни за Атина. Официалните облекла са дело на Жени Живкова и са изработени във фирма "Калебо". Те бяха представени от шефа на БОК Иван Славков в характерния му стил. На церемонията бе показан "Форд Фокус", който "Мото Пфое" ще подари на един от олимпийските шампиони от Атина.
Напливът от журналисти към шефа на БОК беше толкова голям, че операторът на Нова телевизия успя да направи "страйк" с около 10 чаши и 2 бутилки траминер с едно завъртане. Екип на Гранд хотел "София" интервенира незабавно, за да спаси от опустошение останалите питиета в градината, а колегата не спря да твори в екстремни условия.
журналисти,оператор,камера,нова телевизия,нтв