Миро и Дивна спечелиха "Пей с мен"
София - Финал на шоуто "Пей с мен"

Вие се намирате в сайта на Интернет фотографска агенция "БулФото" www.bulfoto.com
     Съдържанието на сайта е защитено от Закона за авторското право. Всяко публикуване, размножаване и продажба на фотоси от този Интернет сайт без знанието и разрешението на фотографска агенция БулФото е забранено и представлява закононарушение.
затвори

потребителско име:      парола:     
Регистрирай ме   

Миро и Дивна спечелиха риалити шоуто "Пей с мен". На финалния концерт снощи те събраха най-много гласове и взеха наградата от 500 000 лева.  Лично шефката на Нова телевизия Силва Зурлева връчи наградата на дуета победител и не скри вълнението си, като помоли Дивна да не плаче. Миро пое стъклената кутия във формата на призма с пачките банкноти в нея, а Дивна му помагаше като я подкрепяше в единия край. До финала заедно с Миро и Дивна достигнаха Ивайло Гюров и Яница Петрова, но зрителският вот ги остави втори. На трето място се озоваха Кали и Любен, а Десислава и Мелинда заеха четвърта позиция. След края шоуто купонът продължи в клуб "Дали"...до зори.
Дивна и Миро гледат към шефката на Нова телевизия Силва Зурлева, която им връчи наградата
София,Финал,шоу,Пей с мен,концерт,финален концерт,зала фестивална,нова телевизия,риалити,миро,дивна,силва зурлева,светльо,шефка,изпълнителен директор,каризма,костадинов,витков