Полицията арестува разгневени фенове на ЦСКА
София – Арест на фенове на ЦСКА заради опита за побой над шефовете на отбора

Вие се намирате в сайта на Интернет фотографска агенция "БулФото" www.bulfoto.com
     Съдържанието на сайта е защитено от Закона за авторското право. Всяко публикуване, размножаване и продажба на фотоси от този Интернет сайт без знанието и разрешението на фотографска агенция БулФото е забранено и представлява закононарушение.
затвори

потребителско име:      парола:     
Регистрирай ме   

Бой се разрази на стадион „Българска армия” при излизането на президента на ЦСКА Александър Томов и спортно-техническия директор Емил Костадинов.  Веднага след тяхната поява запалянковците са започнали да хвърлят бутилки по „червените” шефове и да ги обиждат. Арестувани са няколко души. Разгневени запалянковци на „червените” са около стадион „Българска армия” и протестират срещу ръководството на клуба заради взетото решение отборът да не играе в евротурнирите и евентуално да бъде изхвърлен и от "А" група. Множество полицаи са обградили стадиона и пазят шефовете на ЦСКА. Фенове на ЦСКА счупиха стъклена витрина пред входа на стадион "Българска армия" по-рано днес.
Полицаи пазят стадиона на ЦСКА
побой,фен,фенове,отбор,ЦСКА,ръководство,шеф,Александър Томов,изпълнителен директор,емил костадинов,спортно-технически,директор,полиция,арест