Стари градски песни зарадваха зрителите на "Пей с мен"
София - Втори полуфинален концерт в шоуто "Пей с мен"

Вие се намирате в сайта на Интернет фотографска агенция "БулФото" www.bulfoto.com
     Съдържанието на сайта е защитено от Закона за авторското право. Всяко публикуване, размножаване и продажба на фотоси от този Интернет сайт без знанието и разрешението на фотографска агенция БулФото е забранено и представлява закононарушение.
затвори

потребителско име:      парола:     
Регистрирай ме   

Стари градски песни зарадваха зрителите на снощния концерт на "Пей с мен". Двойната задача, която участниците трябваше да изпълнят, се формира от дуетът водач в групата Кали и Любен и маестро Евгени Димитров. Кали пожела участниците да изпълняват естрадни песни, а маестро Димитров постави като задача стари градски песни.
В първата част надпреварата започнаха Орхан Мурад и Ива Иванова с песента "За кой ли път" на Тони Димитрова и Борис Годжунов. След тях Анжело и Тони получиха подкрепата на Стефан Диомов при изпълнението на хита на Тоника "Здравей, как си приятелю". Водачите на групата Любен и Кали изпълниха хита "Остаряваме бавно" на Богдана Карадочева и Стефан Димитров. Любо изпълни песента от своя репертоар "Без теб", но с Надежда, вместо както в оригинал със Сантра. Камелия Тодорова и Даниел Каймакоски застанаха нависоко с хита на ФСБ "Високо", а Ивайло Гюров и Яница Петрова изгоряха в "Огън от любов" на Силвия Кацарова и Васил Найденов.
Във втората част на концерта стари градски песни зарадваха зрители и изпълнители. Орхи и Ива казаха на всички, че "Жени има много красиви по света" като изпълниха едноименната песен. Тони и Анжело изпълниха микс от песните "В моята бедна стая", "Две съседки" и "Черен влак се композира", Кали и Любен изпяха "Гошо хубавеца", а Кали показа ефектен мустак и костюм. Че "Трендафилът мирише, бодилото боде" потвърдиха и Любо и Надежда, на които като че не им се остава до края на шоуто. Те изпълниха доста несериозно песента, като се смееха през цялото време, а Любо се затъркаля по сцената. След края на изпълнението при включването от бекстейдж-а, Любо призова зрителите да не гласуват за тях. Камелия Тодорова и Даниел Каймакоски развеселиха публиката с хита "Сладуно моме", а последното изпълнение направиха Ивайло и Яница, които изпяха "Целувката на Ана". Зрителите могат да гласуват за любимия си дует до сряда, когато ще стане ясно кои две двойки ще напуснат шоуто.
Светльо и Камен поканиха момичета от публиката, които показаха плакат с надпис "Светльо Отл 6 Камен"
София,Втори,полуфинал,концерт,шоу,Пей с мен,зала фестивална,камен,светльо