Деца от 4 до 14 години дефилираха в конкурса Визаж мини моделс 2008
София – Десети национален конкурс „Visages Mini Models” 2008

Вие се намирате в сайта на Интернет фотографска агенция "БулФото" www.bulfoto.com
     Съдържанието на сайта е защитено от Закона за авторското право. Всяко публикуване, размножаване и продажба на фотоси от този Интернет сайт без знанието и разрешението на фотографска агенция БулФото е забранено и представлява закононарушение.
затвори

потребителско име:      парола:     
Регистрирай ме   

Мис България Вселена 2007 Гергана Кочанова, 5-годишният Мини крал на Вселената 2007 Алекзандър Симеонов и “Мис Тийн Интернешънъл 2007” Доминиканска република Емили Мариянова журираха малките модели в конкурса „Визаж мини моделс 2008” снощи.  Победители в отделните възрастови групи станаха при 13 – 14 годишните - Боряна Узунова и Илиян Николов. В трета група (10-12 годишни) - Натали Найденова и Самуил Василев. Във втора група (7-9 г.) - Елена Орфанидис и Марк-Антъни Цветанов и при най-малките победителите са 4-годишната Мина Георгиева и Николаос Козас на 5 години. За голяма изненада на участниците и зрителите, на модния подиум в звездно дефиле се появиха топмоделът на Визаж Руми Пеева с двете си шестгодишни близначки, Гала и дъщеричка й Мари, Ива и Боги от “Часът на мама” също с дъщеричките си, Малкият Марк Карбовски с мама Марти и Лоренцо, синът на Софи Маринова с баща си. “Визаж Мини Моделс 2001” Влади Априлов и Велин Михайлов от дует „Дабъл Ю” изпълниха две песни за малките участници.
Жени Калканджиева връчва чек на Лили Александрова, директор на дом "Христо Ботев, като част от благотворителната кампания на конкурса
конкурс,манекен,модел,деца,мини моделс,mini models,visages,визаж,телевизия,Евгения Калканджиева