Мощен звук, ефектни тоалети и хореография разтърсиха шоуто „Пей с мен”
София - Десети концерт на "Пей с мен"

Вие се намирате в сайта на Интернет фотографска агенция "БулФото" www.bulfoto.com
     Съдържанието на сайта е защитено от Закона за авторското право. Всяко публикуване, размножаване и продажба на фотоси от този Интернет сайт без знанието и разрешението на фотографска агенция БулФото е забранено и представлява закононарушение.
затвори

потребителско име:      парола:     
Регистрирай ме   

Мощен звук, ефектни тоалети и хореография разтърсиха зала „Фестивална” снощи на десетия ключов концерт в шоуто „Пей с мен”. Единадесетте дуета показа уменията си в пеенето на рок песни и зарадваха публиката с изпълненията си. 
Първи на сцената излязоха Камелия Тодорова и Даниел Каймакоски, които вдигнаха на крака публиката с изпълнението си. След тях Миро заяви, че би искал всички да изпеят заедно песента „We are the champions” на Куин, но регламента не го позволява. Миро и малката Дивна, която имаше рожден ден вчера, се представиха блестящо с малка помощ от Мариана Попова, която Миро покани на сцената. След изпълнението им водещият Камен Воденичаров се качи на сцената и заедно с Миро, Мариана и цялата публика изпяха „Happy birthday” на Дивна, която навърши 11 години.
Само няколко секунди по-късно публиката изпадна в див възторг, когато Десислава и Мелинда излязоха за изпълнението си. Русокосата фолкпевица показа стил и темперамент като излезе облечена изцяло в кожа и типично по рокаджийски не спря да размахва стойката на микрофона. Зрители в публиката коментираха, че Десислава спокойно може да направи също толкова силна кариера и в рока, каквато е постигнала вече в чалгата. Тони Димитрова и Анжело отново показаха много добро сценично поведение, като не спряха да общуват по време на песента, а Тони дори слезе в една от дупките на сцената и повечето време пя от там. Веднага след тях Кали, Любен и Стефани Спасова с ефектен балет и хореография пресъздадоха хита на Куин “I want to break free”. В ролята на Фреди Меркюри влезе Любен, който излезе на сцената облечен като жена и с прахосмукачка в ръка. Каролина Гочева и Павел Михов „почукаха” на райските порти като изпълниха хита “Knocking on the heaven`s door” на Гънс енд роузес. Любо и Надежда излязоха с мотори на сцената и загряха още повече екзалтираната публика. Финалния акорд на концерта поставиха Наско, Ива и Б.Т.Р. влязоха с “Enter sandman” на Металика сред пушек, фойерверки и експлозии.
В края водещите Светльо и Камен припомниха новия регламент. Според него двата дуета, които се класират първи и втори на финалното гласуване в сряда ще оглавят две самостоятелни групи. Всеки от дуетите водачи ще си избере кои дуети да са в неговата група, а след гласуване последните два дуета от всяка група с най-малък брой точки ще отпадат от шоуто.

Миро
София,Десети концерт,Пей с мен,зала фестивална,шоу,риалити,певци,сцена,миро,йоника,синтезатор,пиано,каризма,костадинов