Софи Маринова напусна шоуто „Пей с мен”
София - Девети концерт на "Пей с мен" 12.05.2008

Вие се намирате в сайта на Интернет фотографска агенция "БулФото" www.bulfoto.com
     Съдържанието на сайта е защитено от Закона за авторското право. Всяко публикуване, размножаване и продажба на фотоси от този Интернет сайт без знанието и разрешението на фотографска агенция БулФото е забранено и представлява закононарушение.
затвори

потребителско име:      парола:     
Регистрирай ме   

Софи Маринова напусна шоуто „Пей с мен” и лиши от възможността да спечели наградата не само себе си, но и дуетната си половинка Стефани Спасова. 
В началото на снощния концерт водещите Камен и Светльо съобщиха новината, че продуцентска компания „Съни мюзик” и нейният управител Крум Крумов са пратили писмо до организаторите на „Пей с мен”, в което съобщават, че прекратяват договора си с тях. Причината е видеото, което зрителите на „Пей с мен” видяха в живото предаване в сряда. В него камерата зад кулисите снима как Софи Маринова праща sms с оценка 2 за конкурентката си Десислава. Според „Съни мюзик” това е уронило авторитета на Софи и тя не може да продължи участието си. Светльо и Камен помолиха за бурни аплодисменти докато Стефани Спасова влиза на сцената. Камен обясни, че според правилата на шоуто тя трябва да се върне в „Банка с изпълнители”, където да изчака някой от изпълнителите да смени партньора си. Стефани не скри разочарованието си и едва не заплака.
Концертът започна с изпълнението на Ивайло Гюров и Яница Петрова, които казаха „Сбогом” на Софи Маринова и изпълниха едноименната песен на група „Сигнал” като лично Данчо Караджов им акомпанираше. Десислава и Мелинда убедително се наложиха в класирането с песента с подчертано хардкор звучене “Bring me to life” на Evanescence и тоалети в готик стил. Десислава каза, че ще се насочи и към този тип музика, като разбира се няма да изостави „чака-рака”-та. Камелия Тодорова и Даниел Каймакоски изпяха „Чайе шукарие” в акомпанимента на един много пластичен Мечо, а Даниел показа завидни умения в свиренето на акордеон. Кали и Любен пресъздадоха култовото парче на Франк Синатра „Ню Йорк” и направиха истинско шоу с много танци. Тони Димитрова и Анжело изстрадаха „Живата рана” на Слави Трифонов и Ку-ку бенд и също получиха бурните аплодисменти на публиката. Миро и Дивна изпяха песен на Каролина Гочева, която със своя дуетен партньор Павел Михов изпълниха песента на КариZма „Ще избягам ли от теб”. Наско и Ива изпяха по свой начин “Lepi grome moi” на Цеца Величкович, а Наско показа, че се справя добре и с ориенталските ритми. Любо и Надежда жадуваха да станат първи в класирането изпълнявайки „Жадувам” на Азис и Десислава. Орхан Мурад и Ива Иванова изпълниха „Soldier of fortune” на Deep Purple, а Орхан доказа, че не е забравил рокаджийските години. Маргарита Хранова и Севинч Ибрахим изпяха песента на Софи Маринова „Остани”, но ромският славей вече беше отлетял.
В края на концерта Евгени Димитров-Маестрото излезе на сцената и разясни какво ще се случва от тук нататък в шоуто.
На 19 май в понеделник ще бъде десетият концерт в шоуто. На 21 в сряда първият и вторият дует събрали най-много гласове ще бъдат обявени за водачи. Редувайки се те ще изберат кои от останалите дуети ще бъдат техни конкуренти в групата.
На двата полуфинални концерта на 26 май и на 2 юни дуетите ще изпеят по две песни от две различни музикални теми. Едната тема ще бъде избрана от водача на групата и ще бъде основна привилегия при оценяването. Втората тема ще бъде определяна от продуцента на предаването. След полуфиналите на 28 май и на 4 юни последните два дуета с най-малко точки ще отпадат автоматично.
Финалният концерт ще бъде на 9 юни и до него ще останат осем дуета, които ще спорят за наградата от 500 000 лева. След последния десети концерт ще бъдат въведени и изцяло нови правила за гласуване и оценка.
След като Маестрото разясни промените и нововъведенията моделката Диляна Попова съобщи новата задача за вече 11-те дуета: "Пей с мен рок".
Водещите Светльо Витков, Камен Воденичаров и моделката Диляна Попова
София,Девети концерт,Пей с мен,12.05.2008,зала фестивална,шоу,предаване,певци,пеене,Водещи,Светльо Витков,Камен Воденичаров,моделка,Диляна Попова