Прекратен спор, обещания и порицание в снощния лайв на "Пей с мен"
София - Живо предаване на "Пей с мен"

Вие се намирате в сайта на Интернет фотографска агенция "БулФото" www.bulfoto.com
     Съдържанието на сайта е защитено от Закона за авторското право. Всяко публикуване, размножаване и продажба на фотоси от този Интернет сайт без знанието и разрешението на фотографска агенция БулФото е забранено и представлява закононарушение.
затвори

потребителско име:      парола:     
Регистрирай ме   

Прекратен спор, обещания и порицания видяха зрителите на Нова телевизия в снощния лайв на "Пей с мен". Живото предаване започна с разискването на скандала между Тони Димитрова и Ивайло Гюров. И двамата заявиха, че искат да приключат спекулациите по темата, защото това само вреди на шоуто. Ивайло заяви, че продължава да уважава Тони, но никога няма да бъдат приятели. Тони каза само, че не иска повече да обсъжда тази тема. След като двамата изясниха отношенията си Миро направи обещание пред зрителите и пред дуетната си половинка Дивна. След като пресата мнгократно го порица, че чете текста на песните си, Миро обеща публично, че от следващия път ще си знае думите. Извинението, което използва той е, че е твърде ангажиран като продуцент, актьор, певец и не винаги смогва да научи изцяло текста си.
След обещанията на Миро фокусът попадна върху Надежда, дуетна половинка на Любо. Водещите Светльо и Камен насочиха вниманието на зрителите към непоказвано по телевизията видео. В него Надежда и компания показват освободено поведение и език и говорят на различни теми, някои от които са размерите на мъжките и женски полови органи, отношенията между мъжете и жените и това какви са футболистите?. На последния въпрос отговаря футболистът Атанас Курдов, младежки национал, сочен от специалисти като наследник на Бербатов. В разговора си по мобилния телефон с Надежда Курдов споделя, че всички футболисти са "големи к.рви". В края на лайв-а Евгени Димитров направи разбор на изпълненията от понеделник. Той похвали и порица някои от участниците и обърна специално внимание на Надежда. Маестрото й обясни, че изветността е пряко свързана с отговорността. Известните личности трябва да мислят, за това, че хората, които ги харесват, ще искат да им подражават. Евгени подчерта, че аудиторията на предаването е предимно младежка и езикът и поведението, които Надежда демонстрира в непоказваното видео не са особено добър пример.
След разбора на Маестрото водещите Камен и Светльо проследиха крайното класиране. Зрителският вот определи като фаворити Маргарита Хранова и Севинч Ибрахим, които получиха поздравленията на колегите и конкурентите си след края на предаването.
Миро подушва косата на Деси Слава
София,Живо предаване,Пей с мен,30.04.2008,риалити,зала фестивална,нова телевизия,шоу,десислава,Миро,каризма,костадинов,чалга,попфолк