Шефът на полицията в Бургас заменя главния секретар на МВР
Бургас - Архивни снимки на главен комисар Павлин Димитров

Вие се намирате в сайта на Интернет фотографска агенция "БулФото" www.bulfoto.com
     Съдържанието на сайта е защитено от Закона за авторското право. Всяко публикуване, размножаване и продажба на фотоси от този Интернет сайт без знанието и разрешението на фотографска агенция БулФото е забранено и представлява закононарушение.
затвори

потребителско име:      парола:     
Регистрирай ме   

Министерски съвет предложи на президента Георги Първанов да освободи от длъжността главен секретар в МВР главен комисар Валентин Петров и на негово място да назначи като временно изпълняващ тези функции комисар Павлин Димитров, който в момента оглавява Областна дирекция на полицията в Бургас. Това съобщи сайтът www.dnes.bg. 
Димитров зае този пост в края на 2005 година, когато Красимир Петров оглави Граничната полиция. На 1 април Валентин Петров излезе в отпуск по препоръката на министър-председателя Сергей Станишев и ИБ на БСП. Петров наследи на поста главен секретар на МВР генeрал Илия Илиев, който беше задържан на 25 март, за кратко.
Павлин Георгиев Димитров е роден на 11.06.1952 година в село Гложене, Ловешко.
Той е завършил висше образование ВСШ-МВР София през 1972-1976 години. Работил е като следовател в периода 1976-1983. Бил е заместник-началник на РПУ Правец в периода 1988-1992 началник на РПУ Ботевград през 1993 година. Между 1993 и 1998 година работи като инспектор в РДВР София. Началник е на РПУ Етрополе през 1998-1999, а ръководи “Личен състав” РДВР София за кратко през 1999 година.
Работил е и като началник направление “Човешки ресурси” ДНСП София, след което е заместник-директор на ДНСП София и като директор на ОДП Бургас, която длъжност заема и досега, обобщават от www.dnes.bg.
Главен комисар Павлин Димитров
Главен комисар,Павлин Димитров,мвр,полиция,полицай,главен секретар