Махат голф количките от курортите по Южното Черноморие
Бургас - Заседание за безопасност по пътищата

Вие се намирате в сайта на Интернет фотографска агенция "БулФото" www.bulfoto.com
     Съдържанието на сайта е защитено от Закона за авторското право. Всяко публикуване, размножаване и продажба на фотоси от този Интернет сайт без знанието и разрешението на фотографска агенция БулФото е забранено и представлява закононарушение.
затвори

потребителско име:      парола:     
Регистрирай ме   

В областна управа се проведе поредното заседание на Областната комисия по безопасност на движението, в което се включиха началник отдел «Пътна полиция» към Главна дирекция «Противодействие на престъпността, опазване на обществения ред и превенция» - комисар Алекси Стратиев и главен инспектор Красимир Костов.  На срещата бяха поканени кметовете на съставните селища на Община Бургас. Набелязани бяха мерки за облекчаване на движението на моторни превозни средства по Южното Черноморие. Едно от решенията което се взе на срещата е за забраната на движение в курортите на голф–количките.
Инспектор Красимир Костов изнесе лекция пред нови 40 водачи категория В и участва в официалната церемония по връчване книжките на пътните водачи, на които комисар Алекси Стратиев и главен комисар и директор на ОДП-Бургас Павлин Димитров връчиха свидетелства за правоуправление.

Главен комисар Павлин Димитров (в средата) влиза на среща с областния управител на Бургас, заедно с комисар Алекси Стратиев и инспектор Красимир Костов
Бургас,КАТ,безопастност на движението,Алекси Стратиев,главен инспектор Красимир Костов,главен комисар Павлин Димитров