Румяна Нейкова стана рекламно лице на Обединена българска банка
София – Пресконференция на Българската федерация по гребане и основните им спонсори – ОББ и „Пума България” в ресторант „Крим”

Вие се намирате в сайта на Интернет фотографска агенция "БулФото" www.bulfoto.com
     Съдържанието на сайта е защитено от Закона за авторското право. Всяко публикуване, размножаване и продажба на фотоси от този Интернет сайт без знанието и разрешението на фотографска агенция БулФото е забранено и представлява закононарушение.
затвори

потребителско име:      парола:     
Регистрирай ме   

Световната вицешампионка за 2007 г. на скиф и носителката на европейската титла по гребане Румяна Нейкова стана рекламно лице на ОББ.  Банката е генерален спонсор на Българска федерация гребане. Румяна Нейкова получи и кредитна карта Visa на ОББ. По време на пресконференция в ресторант „Крим” Румяна Нейкова и братята Иво и Мартин Янакиеви представиха новите екипи на Федерацията и новият й спонсор – световният гигант в спортната екипировка „Пума”. Световната марка ще облича гребците една година, съобщи Милена Модева търговски мениджър на „Пума България”. Пловдив иска домакинството на Световно първенство по гребане за мъже, жени, юноши и девойки през олимпийската 2012 година, обяви председателят на Българска федерация гребане Светла Оцетова, по време на I кръг на Световната купа в Мюнхен на 7 и 8 май. Международната федерация по гребане /ФИСА/ ще обяви дали приема документите по кандидатурата ни. Ще получим ли домакинството на шампионата на планетата ще стане ясно на когреса на ФИСА в Линц, Австрия през юли.
Гребците представят новите екипи
гребане,федерация,спонсор,пума,обединена българска банка,пресконференция,крим,ресторант,гребец