Азис и Глория станаха „Певци на десетилетието” според списание „Нов фолк”
София - Десети годишни награди на списание "Нов фолк" в денс център "Плаза"

Вие се намирате в сайта на Интернет фотографска агенция "БулФото" www.bulfoto.com
     Съдържанието на сайта е защитено от Закона за авторското право. Всяко публикуване, размножаване и продажба на фотоси от този Интернет сайт без знанието и разрешението на фотографска агенция БулФото е забранено и представлява закононарушение.
затвори

потребителско име:      парола:     
Регистрирай ме   

Читателите на списание „Нов Фолк” обявиха Азис и Глория за „Певци на десетилетието”. Това стана ясно на снощната церемония в "Плаза денс център" в Студентски град.  На награждаването дойдоха много нови фолк изпълнители от различни звукозаписни компании, както и легендарни имена от зората на попфолка. Наградите на списанието са традиционни всяка година, но тази поводът е по-специален. През 2008 списанието навършва 10 години и затова изданието за фолк музика раздаде награди и в някои по-специални категории като „Певец на десетилетието”, „Певица на десетилетието”, „Песен на десетилетието”, „Албум на десетилетието”. Певец на годината стана всеобщият любимец Тони Стораро. Певица на годината стана Преслава, която не получава тази титла за първи път. След като получи наградата си тя се обърна към Камелия с думите: „Ето това чаках, Ками”. Миро и Анелия взеха наградата в категорията „Дует на годината” за песента си „Завинаги”. Илиян Михов-Баровеца пристигна с голяма лимузина с надпис „Баровеца”..., която не можа да запали и се наложи охраната да я избута встрани от пътя, за да не задръства движението.
Няколко изпълнители пристигнаха като двойки и накараха посетителите да се питат дали има нещо повече от колегиални отношения помежду им. Борис Дали и изгряващата звезда Джена пристигнаха заедно и през цялата вечер показваха близост, а Дали успя да завърти за един танц и блондинката Соня Немска. Тони Стораро и Теодора също дойдоха хванати за ръка и донесоха две големи плюшени играчки за благотворителната кампания, на която списанието е инициатор.
Освен наградите за годината списанието връчи и специални награди за десетилетието 1998-2008. Водещият Влади Априлов сам обяви името си като печеливш в категорията „Водещ на десетилетието”. Камелия спечели приза „Кавърверсия на десетилетието” за песента „Луда по тебе”. Блондинката сподели, че се радва за наградата, защото тя се е учила от Лепа Брена, а не имитира Цеца Величкович както някои от колежките си и няма свое собствено шоу, но пък тя е Камелия и всички я познават. За „Видеоклип на десетилетието” наградата отиде при Глория, а Десислава спечели приза за „Песен на десетилетието” за парчето „Бели нощи”.

Анелия и Миро също демонстрираха голяма близост
София,Десети годишни награди,списание Нов фолк,денс център Плаза,фолк,поп фолк,попфолк,награди,анелия,миро,чалга,каризма,костадинов