Певците от „Пей с мен” направиха първия си концерт
София - Първи концерт на певците от „Пей с мен”

Вие се намирате в сайта на Интернет фотографска агенция "БулФото" www.bulfoto.com
     Съдържанието на сайта е защитено от Закона за авторското право. Всяко публикуване, размножаване и продажба на фотоси от този Интернет сайт без знанието и разрешението на фотографска агенция БулФото е забранено и представлява закононарушение.
затвори

потребителско име:      парола:     
Регистрирай ме   

Певците от „Пей с мен” направиха първия си концерт снощи в зала „Фестивална”.  На сцена излязоха Деси Слава и Мелинда с песента „Не вярвам”, Иво Гюров и Яница с песента „Живея за теб”, „Има ли цветя” изпяха Любо от „Те” и Надежда, която предизвика интерес с татуирания си на китайски език надпис на гърба гласящ „Всичко притежава красота, но не всички я забелязват”. Кали и Милен изпълниха песента „Дали съм жив”, а Миро и Дивна изпяха „Рискувам да те имам”, Наско от БТР и Ива пък се представиха със „Спасение”, Орхан Мурад и Мариета Манолова събраха овациите с песента „Хиляди слънца”, Софи Маринова и Лъчезар Николов изпяха „Единствени”, а Тони Димитрова и Анджело изпълниха „За тебе хората говорят”. Каролина Гочева от Македония и Павел Михов изпяха песента „Охридското езеро”, а Марги Хранова и Севинч Ибрахим се представиха с „Устрем” и вторият българо - македонски екип Камелия Тодорова и Даниел Тайбахуски изпяха „Да е влюбен този свят”. В края на концерта Венета Харизанова обяви новата задача на участниците „Любими песни от Македония”.
Водещите, Светослав Витков и Камен Воденичаров заедно с Венета Харизанова
Първи концерт на певците от Пей с мен,нова телевизия,нтв,зала универсиада,пей с мен,певец,певица,певци,музика,концерт,шоу,Водещ,Светослав Витков,Камен Воденичаров,Венета Харизанова