Георги Първанов даде прием за елита на нацията по случай Трети март
София – Държавен прием на президента Георги Първанов по случай Националния празник в Историческия музей

Вие се намирате в сайта на Интернет фотографска агенция "БулФото" www.bulfoto.com
     Съдържанието на сайта е защитено от Закона за авторското право. Всяко публикуване, размножаване и продажба на фотоси от този Интернет сайт без знанието и разрешението на фотографска агенция БулФото е забранено и представлява закононарушение.
затвори

потребителско име:      парола:     
Регистрирай ме   

Президентът Георги Първанов посрещна елита на нацията на традиционния държавен прием по случай Националния празник, Трети март в Историческия музей снощи.  В краткото си приветствие към гостите той заяви “Преди революцията с оръжието бе революцията на духа. Българите имаха своето мощно просветно движение и своето църковно съзряване”, и добави, че народ, който знае историята си, ще има своето бъдеще. На приема присъства руската делегация на Съвета на федерациите на Руската федерация начело с нейният председател Сергей Миронов, придружени от българския си колега Георги Пирински, министри, депутати, интелектуалци, видни спортисти, представители на политически партии.
Магът Астор идва на приема придружен от съпругата си
национален празник,трети март,3-ти март,президент,председател,депутат,министър,празник,парти,коктейл,прием,исторически музей,Астор