Клуб на неомъжените дами привлече мъжките мераци
Сбирка на Клуб на неомъжените дами в "Порно"

Вие се намирате в сайта на Интернет фотографска агенция "БулФото" www.bulfoto.com
     Съдържанието на сайта е защитено от Закона за авторското право. Всяко публикуване, размножаване и продажба на фотоси от този Интернет сайт без знанието и разрешението на фотографска агенция БулФото е забранено и представлява закононарушение.
затвори

потребителско име:      парола:     
Регистрирай ме   

Първата сбирка на клуба на свободните жени подпали люти спорове в клуб ПОРНО в четвъртък вечер. Основанелките Ани Александрова /"Забранено за мъже"/, Дани Златанчева и Ваня Николова решиха да реабилитират иначе обидното понятие "стара мома", показвайки, че независимата и работеща жена може сама да избере кога и с кого да се вземе. Сред първите клубни деятелки се оказаха куп желани Мис Българии, ТВ-водещи и Плейбой-моделки. Нарекоха ни Баба Тонка, разпалено обясняваше във встъпителната си реч Ани Александрова, но докато баба Тонка е правела Априлско въстание, дядо Йоцо само е гледал. В началото мислехме да не каним мъже на партито, сподели Ани, но после решихме, че все някой трябва да плати сметката. Да защити мъжката чест в клуба скочи скандалният художник Вальо Бинчев с думите "Абе да на правят по една с..ка и мир да има!".
Появата на Теди Велинова в компанията на приятеля си Румен Бояджиев предизвика въпроса, могат ли дамите с постоянно гадже да се считат за моми.
велинова,манекенка,визаж,модел,бояджиев