Ще правят четирилентов път Бургас – Слънчев бряг
Бургас - Работно съвещание на областен управител с кетове от региона

Вие се намирате в сайта на Интернет фотографска агенция "БулФото" www.bulfoto.com
     Съдържанието на сайта е защитено от Закона за авторското право. Всяко публикуване, размножаване и продажба на фотоси от този Интернет сайт без знанието и разрешението на фотографска агенция БулФото е забранено и представлява закононарушение.
затвори

потребителско име:      парола:     
Регистрирай ме   

Пътят от Бургас до Слънчев бряг да стане четирелентов обсъждаха днес кметовете от Бургаска област със зам.-изпълнителния директор на фонд Републиканска пътна инфраструктура инж. Живко Недев, областния управител Любомир Пантелеев, шефа на КАТ Йонко Тончев, инж. Недю Плачков от областно Пътно управление, инж. Йордан Лозев от Гражданска защита и омбудсмана на Бургас Таньо Атанасов.  На срещата се дискутира състоянието на пътната мрежа в региона и предстоящите ремонти. Освен разширението на един от най-натоварените летни маршрути се предвижда и ремонтните работи на отсечката Бургас – Средец – Елхово, която е дълга 90 километра и част от тертокласната пътна мрежа.
Кметовете от региона се срещнаха със зам.-изпълнителния директор на фонд Републиканска пътна инфраструктура инж. Живко Недев (вдясно)
облсатен управител,бургас,бургаска област,любомир пантелеев,фонд Републиканска пътна инфраструктура,Живко Недев