„Групата” представи първия си самостоятелен албум
София - Представяне на първия самостоятелен албум на момчешката банда "Групата" в пиано бар "Smile`s"

Вие се намирате в сайта на Интернет фотографска агенция "БулФото" www.bulfoto.com
     Съдържанието на сайта е защитено от Закона за авторското право. Всяко публикуване, размножаване и продажба на фотоси от този Интернет сайт без знанието и разрешението на фотографска агенция БулФото е забранено и представлява закононарушение.
затвори

потребителско име:      парола:     
Регистрирай ме   

Момчешката банда „Групата” представи първия си самостоятелен албум снощи в столичния клуб “Smile`s”.  Адриан Рачев-Румънеца представи Венко, Алекс и Насо, които направиха шоу в техен стил с много танци, закачки с публиката и много песни.
След като представиха някои от новите си парчета, те изпяха и хитът “Back in your heart”, който както казват те ги е «събрал» в началото. «Групата» благодариха на всички, които са им помагали, помагат и ще помагат за напред, на приятелите и роднините си за подкрепата, на «Санома Блясък» и «Селект мюзик медия» за шанса, който са им дали и на феновете, които ги подкрепят. Да уважат промоцията дойдоха дует “Expose”, Моника Бабикер от „Танцувай с мен”, Станислав Дочев, главен редактор на списание „Блясък”, Клавдия от „Стар академи”, която потанцува с момчетата по време на едно от изпълненията им, рапърите Румънеца и Енчев, като представители на „Селект мюзик медия”, която е продуцент на албума, певицата Весела Бонева. Издателката Ани Кожухарова – Марианска изпя в дует с Енчев хита “Back in your heart”, с което поздрави ''Групата'' и им пожела много успехи за в бъдеще.

Клавдия от "Стар академи" пожела много успехи на Алекс, Венко и Насо
София,Представяне,първи самостоятелен албум,момчешка банда,Групата,пиано бар,Smile`s,промоция,певци,диск,група,песни,Алекс,Венко,Насо,Клавдия